søndag 2. desember 2012

Tilbakekomsten...

Periodevis i min jobb har jeg ansvarsoppgaver som krever litt mer av min tid. Det kan bli litt ekstrajobbing på kveldene og det blir ikke noe særlig tid igjen verken til blogging eller til bloggelesing. Til og med strikkingen og heklingen blir det mye mindre av, men heldigvis rekker jeg litt innimellom.

Siden sist har jeg fullført jenteteppet jeg snakket om. Jeg begynte først å strikke et annet teppe, men det tok så lang tid så jeg heklet et i stedet.


 
Det er ikke blitt helt rett i kantene, men det er det andre teppet jeg hekler og får festet sammen så jeg er i grunnen fornøyd. Jeg har brukt Big Merino og krok nr. 5,5. Det gikk radig, men garnet er ikke særlig drøyt så det ble et forholdsvis dyrt teppe. Dette er en babyversjon og er på 4x5 ruter. Oppskriften har jeg funnet HER.
 
Jeg har også strikket tre par sokker siden sist. Det ene paret var bursdaggave som ble levert i siste liten, og de glemte jeg å ta bilde av... Hmrf....
 
De to andre er potensielle julegaver.
 

Det stripete paret er strikket i fabel på pinne nr 2,5. De er i størrelse 47 så det tok uendelig lang tid å fullføre dem. Det andre paret er strikket av et garn jeg fant på Nille. Garnet heter Strømpegarn med strikkefasthet på 23=10 cm. Garnet består av 60 % ull og 20 % nylon og 20 % akryl. Litt mer syntetisk enn jeg er vant til, men sokkene ble jevne og fine, og det var godt å strikke av.

I dag er det allerede 1. søndag i advent. Leiligheten er omtrent på hodet og jeg er langt unna å være klar til jul. Nissene er hentet fram fra boden og fordelt utover. Mest for den mellomstore sin del, og jeg gjentar... Dette vil ALDRI bli noen interiørblogg c",)

Planen var jo egentlig å strikke sokker og pulsvanter til alle i julegave. Jeg ser jo at tida skal holde hardt for jula kommer raskt nå og det er tross alt ikke sååå mange gaver som er klare. Så da har jeg gått til innkjøp av noen gaver likevel. Det nye målet nå er å begrense gavene så jeg ikke sprenger alle budsjetter og tanker om at jula ikke er til bare for å bytte flest mulig penger... 

Ha en fin søndag! c",)

8 kommentarer:

 1. Så fint et heklateppe!! Fikk et av mamma for et par år siden, og har brukt det utrolig mye!
  Jeg rekker heller ikke over alle jeg skulle strikke til, men har fått laget ganske mye, så da sier jeg meg fornøyd. God advent! :)

  SvarSlett
 2. Så mye fint du lager. Likte så godt teppet du har heklet. Så flotte farger du har brukt på det.

  SvarSlett
 3. For et flott hekle teppe.
  Jeg har ikke tålmodighet til å hekle har jeg fine ut.
  flotte sokker og.

  SvarSlett
 4. Lekkert teppe.
  Tid er en mangelvare...- sånn er det bare,

  SvarSlett
 5. Så fine ting, både teppet og sokkene. Hjemmestrikkede gaver er kos, men pass på at det ikke blir mer stress enn hygge, da går vinninga opp i spinninga for min del i alle fall. Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 6. Så fine gaver og jeg har det akkurat på samme måte. Planlegger masse gaver, men rekker ikke å strikke alle.

  SvarSlett
  Svar
  1. Sitter du også hvert år og tenker: Til neste år... Da... osv osv? :)

   Slett
 7. Nydelige fargar i teppet ditt. Og om det ikkje er snorrett i kantane så vise jo ikkje det når teppet er i bruk!
  Og den jula kjem alt for raskt på kvart år, i all fall i forhold til kva ein hadde tenkt å laga på håndarbeidsfronten!

  SvarSlett