mandag 23. juli 2012

Feriestrikk #3

Jeg har vel ikke akkurat fått hengt like mye i strikkestroppen som jeg hadde planlagt den siste ferieuka, men jeg har i allefall fått laget en bursdagsgave og en potensiell julegave...
Som nevnt tidligere har jeg fått dilla på disse pulsvantene...Disse er også omtalt blant annet i dette innlegget. Dersom du lurer på oppskrift kan du stikke innom og se der c",) Du kan også søke på Levina Design på facebook, noe jeg faktisk anbefaler å gjøre uansett c",)

Jeg syns disse er fine både med og uten perler. Jeg lager dem som regel uten perler til de jeg vet at ikke pynter seg så mye, på den måten vet jeg at det er større sjans for at de blir brukt. Jeg syns heller ikke de er så gode til hverdagsbruk med perler på siden disse da blir litt "harde" å få inn i hånda...

Vi avsluttet ferien med en tur til Dyreparken og Abra Havn.Den mellomstore gledet seg til å møte sjørøverne. Han snakket om alt han ville ha med for å vise dem... Mammaen så ikke for seg at dette ville gå helt som ønsket, og var en smule engstelig på hvor stor skuffelsen i såfall ville bli, men tenk... Denne sjørøveren tok seg veldig god tid. Da minisjørøveren ivrig annonserte at han hadde sååå masse han ville vise fram, og løp inn i hytta for å hente det, ble like godt den større sjørøveren med inn en tur... Og da mini i tillegg fikk vist fram alt gullet sitt til selveste Langemann under sjørøverfrokosten neste dag så var i grunnen drømmen i boks c",)

Vi fikk også med oss Sabeltannshowet før vi karret oss hjem til hverdagen og de trygge hverdagsrutinene...  

5 kommentarer:

 1. Fine pulsvanter!! Julegavestrikk i juli hørtes smart ut:-) Håper jeg også får det til en gang;-)

  Så ut som dere har hatt en fin ferie! Har også to gutter her som har en stor drøm om å komme seg til Abra havn! Et av de første ordene minstegutten sa var Hiv o'hoi. Kanskje til neste år:-)

  SvarSlett
 2. Så flotte pulsvanter du har laget! Og det er jo geniale gaver! Tror nesten jeg må strikke meg opp et lite lager før jul :P

  Og sabeltann kan jeg tenke meg var stas! Var i allefall det når vi var der i 1999 eller noe, jeg var da 9 år. Det er en ferie jeg faktisk husker veldig godt, så barna har nok fått et fantastisk sommerminne der!

  SvarSlett
 3. Lekre pulsvanter
  Og som innfødt er det godt og høre positive opplevelser fra dyreparken. Og jeg må si at, etter å ha vært i både legoland og eurodisney, så er dyreparken består service :-)

  SvarSlett
 4. Kjempelekre pulsvarmere! Er det alpaca du strikker med? Potensiell julegave sier du, og det er jeg enig med deg i! Kjempefin julegave. Tusen takk for tips, må titte nærmere på facebook-siden hennes.

  Ha en fortsatt fin sommer, med eller uten ugler ;)

  Klem

  SvarSlett
 5. Flotte pulsvanter! Disse fikk jeg også lyst til å lage.
  Herlig sjørøverbilde fra Dyreparken, det var to som fikk god kontakt ser det ut for :)

  SvarSlett