torsdag 7. juni 2012

Små frø...


Man kanskje si at jeg har fått litt dilla...

Denne herlige vesten, Lille frø, er designet av flinkeste Line. Hun har lagt ut oppskriften på bloggen sin. Jeg har tidligere strikket en av hennes andre kreasjoner, Spirevesten. Jeg har offisielt dilla på Lines oppskrifter... De er enkle og så fantastisk fine, om du spør meg...

Jeg planlegger alle fargene jeg kan strikke denne vesten i. Jeg har brukt Rasmilla's yndlingsgarn som jeg har kjøpt inn i flere farger tidligere i våres. Flaks at jeg fant noe så perfekt å bruke det på c",)

Det er noen forskjeller på mine vester. Det er heklet med to forskjellige masker rundt armehullene. Det er den korallfargede som har de riktige, men til gjengjeld greide jeg her å sitte igjen med for mange masker til skuldrene så de er blitt bredere enn de skulle... Ja, ja... Det gjør ingenting så lenge jeg skal lage maaaange flere!

Så langt har jeg bare positivt å si om Rasmilla's yndlingsgarn... Med dobbel tråd blir det så fantastisk mykt. Da jeg fikk det hjem i postkassa for første gang ble jeg litt skuffet over fargenyansene fordi jeg syns de var så blasse i forhold til det inntrykket jeg hadde fra bildet, men når jeg strikker med det syns jeg fargene blir bare finere og finere... Særlig den muskatfargede... Den er sååå fin i virkeligheten...

20 kommentarer:

 1. De ble helt utrolig skjønne. Fargene ser nydelige ut!
  Tusen takk for fine ord!

  SvarSlett
 2. Hei! Så utrolig fin de vestene var! Tror jeg og må sjekke ut oppskriften på disse vestene. :) God helg til deg!

  SvarSlett
 3. Kjempefine vester! Har Lille Spire-vesten i strikkekøen min men tror jeg må ta en nærmere titt på denne oppskrifta og!

  SvarSlett
 4. Samme dilla her, har også akkuratt strikket to, og det blir nok flere, men tenkte jeg skulle prøve spire først! Fine de ble. Helt enig at oppskriften er super duper!

  SvarSlett
 5. Utrolig fine vester! Og du har valgt superdeilige farger også :)

  SvarSlett
 6. så fine de ble,jeg elsker det garne også,så deillig:)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for at du er med på giveaway´en på bloggen min:-)

  Knall fin vest! Jeg har spirevesten til Rare rusk på pinnene nå. Så at du hadde strikket den også, den ble superfin. Jeg strikker den ogsa i Drops sitt Karisma garn:-)

  SvarSlett
 8. Knallfine!! Må finne frem til den oppskrifta selv tror jeg. Ble rent inspirert her nå :D

  SvarSlett
 9. Nydelige vester! Av og til dukker det opp sånne favoritter, artig det :) Ønsker at jeg hadde noen småttiser rundt meg, da skulle de fått sånne!

  SvarSlett
 10. Masse fint i bloggen din! Har veldig lyst til å strikke spirevesten.Den var jo kjempefin i de fargene!

  ha en fin uke!

  SvarSlett
 11. Så nydelige vester, må inn å titte på oppskrifta, ja...de frista veldig!!! ;-)

  SvarSlett
 12. utrolig flotte vester du har laget.

  SvarSlett
 13. Hellandussen så fine vester du har strikket. Må ile inn på siden hennes å se også. Takk for at du linker videre.

  De her hjertene har jeg kjøpt på Kid Charlotte. Men det kan jo helt klart lages selv også,det blir jo mye billigere.....kremt,men jeg likte tanken på en lettvindt løsning akkurat nå.Kos deg med hjerteprosjektet,å gled noen venner til jul.

  SvarSlett
 14. Heisann
  Dette var noen nydelige baby-vester du har strikket, Charlotte.
  Det er ålreit å finne et garn som man faller helt for. Det skal jeg finne på turen til Danmark, hi hi
  Drar først til København i morgen tidlig, og skal traske byen rundt for meg selv hele dagen, før jeg drar hjem til Marianne på kvelden. Nå er jeg blitt nokså kjent i byen, siden vi har vært der flere ganger, så jeg vet hvor alle de fineste butikkene er!!! Først skal jeg nok innom Sommerfuglen og se på oppskrifter og kjøpe garn. Så skal jeg spise lunch og drikke vin. Er det fint vær og sol, drar jeg bort til Nyhavn og nyter en guidet båttur med litt drikke med på turen......kanskje jeg kan strikke også. Høres ikke det herlig ut?
  Du får stikke innom butikken neste uke, så tar jeg med meg litt hefter som du kan bla i, vettu ;)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 15. Nydelige vester i fine farger. Morsomt med rask småstrikk :)

  SvarSlett
 16. Flotte vester i fine farger :)

  SvarSlett
 17. SÅ fine vester og må si meg enog med de andre her, flotte farger!!!

  SvarSlett