tirsdag 25. september 2012

En julegave er klar...

Endelig! En julegave er på plass...

En Lille Frø- vest i Lerkegarn. Jeg har tidligere sverget til ullgarn, men i det siste har jeg fått øynene opp for kombinasjonen av ull og bomull. Ikke minst fordi jeg har en sønn som er utrolig varm av seg. Det er vel en grunn til at de kaller denne blandingen for sommerull. Både varm og litt sval på en gang.

Oppskriften til denne vesten har jeg kjøpt hos Line via hennes fantastiske blogg  Rare Rusk. 
Enkle flettesokker i Silja. Dette garnet kjøpte jeg da Sparkjøp hadde garnsalg i januar i år. Etter disse sokkene er garnet så godt som brukt opp siden jeg tidligere har strikket denne kjolen.
 
Oppskriften er fra Pinnsvindesign. En oppskrift jeg har brukt så lenge jeg har kunnet strikke sokker. På deres side ser jeg nå at man får oppskriften med dersom man kjøper garn, men den ligger fortsatt under gratis oppskrifter her. 
 
 
Det er litt forskjell i lillatonene, men shit au... Jeg regner vel ikke med at disse skal tilbringe så mye tid helt inntil hverandre. Bildene er dårlige siden kvaliteten på kameraet mitt er temmelig elendig... Jeg vet hva jeg ønsker meg til jul! 
 
 
 

11 kommentarer:

 1. Julegaver allerede??!! Nå ble det litt travelt i tanken her... Vesten er veldig flott!! Jeg er glad i ull bomull blanding selv, og liker det godt på enkelt strukturstrikk:)

  SvarSlett
 2. Kjempeflott julegave, vet hva du mener med kameraer, tror svært få av dem er glad i lillatoner ;-) Skal sjekke hva som skjer på bloggen til Rare Rusk, takk for anbefalingen, driver å legger til litt nye blogger på leselista om dagen :-)

  SvarSlett
 3. Så flott vest! Nydelig julegave. JEg er også veldig glad i lerke, har strikket mye i det.

  SvarSlett
 4. Kjempefin vest og sokker! Det er godt å være ute i god tid med julegavene, særskilt om man vil lage de selv:)) Da får man jo kost seg litt også - ikke stresse sånn i siste liten! Jeg har begynt å skrive en liste over ting jeg vil lage og gi bort til jul, men har ikke startet på noen enda.. :)

  SvarSlett
 5. Så fine julegaver. Herlig vest

  SvarSlett
 6. Både vesten og sokkene var herlige :)
  Jeg lurer på om du har strikket noen sjal til deg selv som du har bilde av? Eller om du har prøvd deg på kjole eller lange topper til deg selv?
  Ønsker deg en deilig dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for kompliment :) Jeg har verken strikket sjal eller noe til meg selv av store plagg. Jeg tenker vel at det jammen er på tide! :)

   Slett
 7. Heldig mottaker av julegave, for de var fiiine :-)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Jeg svarer deg her ang knappepressen for jeg fant ikke noe kontaktskjema hos deg. Jeg har kjøpt den av en venninne men vet at du kan få kjøpt på eBay og Etsy. Lykke til.
  Så herlig en vest du har strikket.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett