tirsdag 18. september 2012

Statusoppdatering...

Må vel bare innrømme at det har gått litt trått med bloggingen her i det siste... Det betyr ikke at jeg ikke har strikket da.

For tiden er jeg i vottemodus...
 
I MAJAS HOBBYKROK har jeg funnet en perfekt votteoppskrift. Siden høsten er kommet og vi går mot vinter med høye kneløft, er det på tide å gjøre klar småstrikkeriene så vi er klare til kaldere dager. Jeg har startet med votter og tenker å fortsette med halser. De rosa og marineblå vottene har jeg strikket i Drops Merino Extra Fine. De til høyre er strikket i petrolfarget tretråds garn fra Nøstebarn... Og ja... Fargene på bilder lyver ganske mye...
 
Jeg har også heklet lapper som skal bli et babyteppe...
 
Det ble en del av dem... 30 stykker... Nå er det bare sammenheklingen igjen. 

 
Jeg har også ca 10 cm igjen på lengden på en "Lite Frø"- vest. Mange prosjekter, og forhåpentligvis blir noen av dem ferdige snart også.
 
Til sist må jeg bare slenge med et lite skrytebilde... I helgen har jeg nemlig sett teppet mitt i bruk av denne herlige kjekkasen c",)
 
 
Jeg husker jeg sleit for å få dette teppet jevnt, men nå etter litt bruk så det veldig fint ut. Det er strikket i sisu, et garn jeg den gangen fant ut av at jeg egentlig ikke er så begeistret for. Men nå som jeg vet at teppet blir flittig brukt syns jeg selvfølgelig at det er verdt alt strev og irritasjon c",) 
 
 

 

4 kommentarer:

 1. For en søt liten gutt.
  De vottene så veldig fine ut, jeg må ut på vottekjøret snart jeg også. Trengs nå utover

  SvarSlett
 2. Så mye fint du er i gang med!
  Klem

  SvarSlett
 3. Det var lekre farger på de vottene!
  Og gleder meg til å se heklateppet ferdig :)
  Kjekt med flere prosjekter på gang ;)

  Ha ei fin helg
  Klem

  SvarSlett
 4. Masse på gang! Votter kan man aldri ha nok av, her er de forbruksvare.

  SvarSlett