onsdag 29. februar 2012

Gratulerer med dagen, Nina...


Disse er strikket i Hverdagsgarn fra Du store alpakka på pinne nr. 3. Oppskriften er Mona Levin design som jeg har nevnt tidligere. Jeg digger disse pulsvantene. De er enkle å strikke, og jeg syns de blir så fine. Som overskriften sier skal Nina får dem til bursdagen c",)

På mandagen var jeg på besøk hos bestemoren min. Den mellomstore gutten min og jeg gikk på tur rundt i huset hennes. Til slutt kom vi over syskrinet. Dette kan jeg huske helt fra jeg var på den mellomstore sin alder, men jeg fikk aldri lov til å utforske det alene siden det var så mange nåler oppi der. Denne gangen fant jeg noen skatter jeg fikk lov til å ta med hjem c",)

Bestemoren min sydde mye da mamma og tante var små. Dette er knapper hun har spart på i mange, mange år. Noen av dem var litt ødelagte og jeg vet ikke om jeg får brukt dem til noe, men enn så lenge kan de stå til pynt... c",)

Jeg er allerede halveis i ferien... Skulle ønske tiden ikke gikk så fort... I dag skal jeg prøve å få ferdig en cupcakelue.

Ha en fin dag!

7 kommentarer:

 1. Nydelige pulsvarmere, og morsomt med knappeskatter :) Likte også veldig godt Ane-kjolen din, og siden Ane er ei god venninne av meg, likte jeg spesielt godt at du kalte den opp etter henne :)

  Likte også veldig godt kommentaren din om at jeg skulle bruke pulsvantene med øynene lukket.. Tenkte først; HÆÆÆ????, men så falt det på plass :D Genialt! Skal huske det :)

  SvarSlett
 2. Di var nydelige di pulsvarmerne! Å så herlig farge :)

  SvarSlett
 3. Kjempefine pulsvanter i en nydelig farge. En flott gave! Takk for skryt av teppet mitt, jeg er såååå utrolig fornøyd med det :)

  SvarSlett
 4. Så nydelige pulsvanter du har strikket og så fantastiske skatter du fant hos din bestemor =)

  SvarSlett
 5. Knallfine pulsvanter! Skal gå på leiting i bloggen din for å se om jeg klarer å finne en link til oppskrift :D

  SvarSlett
 6. Kjempefine pulsvanter.
  For en flott knappeskatt du har fått.
  Jeg er bestemor selv og har et jentebarnebarn på 11 som elsker å rote i knappeskrinet mitt.

  SvarSlett
 7. Takk for kommentar på bloggen min. Disse pulsvantene var aldeles nydelige, tror jeg må prøve meg på noen par av disse. Ellers mye fint snuse på her inne :)

  SvarSlett