fredag 24. februar 2012

Ane sin kjole...


Ane sin kjole ble endelig ferdig. Den har i grunnen vært ferdig noen dager, men denne uken har vært så travel at jeg ikke har rukket å vise den fram før nå.

Det ble en del prøving og feiling på denne. Jeg begynte på denne en gang tidligere, men med for stor pinnestørrelse så den ble alt for løs. Nå ble det mye finere, men jeg tror ikke jeg greide å få den like A-formet som Ane sin. Syns den ble søt likevel da... Den er strikket på pinne nr. 3 med Siljagarn fra Sparkjøp.

Nå er det bare å vente på at det skal dukke opp en liten prinsesse den kan passe til... c",) Jeg elsker knapper, og har lyst til å vise fram denne. Jeg fikk disse av ei venninne som har en mormor som har lagt ned en sybutikk. Hun hadde en hel kurv med knapper jeg fikk tilbud om å se i. Jeg lette og gravde, og endte til slutt opp med en stor pose full av fine knapper c",)Nå har jeg en ukes ferie, og har en masse planer. Tviler på jeg rekker halvparten. Hovedtema denne uka blir avslapping... Håper å rekke mest mulig strikking på kveldene.

God helg! c",)

11 kommentarer:

 1. Nå fikk jeg lov å kommentere vettu ;) Fin kjole!

  SvarSlett
 2. Kjempefin kjole! Og mye deilig garn i forrige innlegg... har du mer å bekjenne??? ;-)

  SvarSlett
 3. Kjolen ble jo veldig søt da;-) Heldige deg som fikk tak i en sånn knappeskatt!!!

  God helg til deg!!!

  SvarSlett
 4. Så fin kjoler vart! Og å få rota blant knappar og som å få ei skattekiste i fanget... Nydeleg knapp ;)

  SvarSlett
 5. Så fin kjole Ane har fått. Nydelig knapp på. Håper ferien blir fin :)

  SvarSlett
 6. Flott kjole:) Liker det mønsteret godt - enkelt med vakkert:)

  SvarSlett
 7. Hei og takk for hyggelig kommentar i bloggen min!

  Er veldig glad du bestemte deg for å titte innom, og ikke minst å levne spor, for det gjorde at jeg fant din blogg! Utrolig mye spennende, gleder meg til å bla meg litt videre tilbake og se!

  Og kjolen ble kjempefin, skjønner godt at du digger den knappen! Skulle ønsker noen lot meg grave i knappeskåla dems!

  Klem fra Wawa

  SvarSlett
 8. Nydeleg kjole og ein fantastisk fin knappar. Elskar knappar eg og, det er så mange fine der ute. Ein koseleg blogg du har. Ønskjer deg ei fin veke.

  SvarSlett
 9. Hei og tusen takk for at du tittet innom bloggen min! Så fin kjole du har strikket, heldige prinsesse som får den! Ha en fortsatt flott uke hos deg!

  SvarSlett
 10. Så fiiin! :) Kjempe koselig at du ville lage kjolen "min". Håper noen vil få mye glede av den. Og den knappen var knallfin. Knapper er SÅ gøy!

  SvarSlett