tirsdag 17. juli 2012

Feriestrikk #2

Vel... Nå er jeg riktig nok godt i gang med uke #3, men er man treg til å blogge så er man treg til å blogge...

I løpet av de siste dagene vi var på hytta rakk jeg å starte på en skikkelig restevest etter oppskrift fra Nøstebarn.


Den er veldig grei å strikke på så lenge man er hjemme, men det er litt mange nøster å drasse med seg når man er litt mer på vift. Da er derimot Levinas pulsvanter greie å ha med. Oppskriften er superenkel, men utrolig fin. En av mine absolutte favoritter c",)Jeg har i grunnen fått litt dilla, og når jeg får dilla er det viktig å stimulere den til å bli... Jeg er jo i ferd med å skape meg en karriere som profesjonell ufo-produsent...

Siden jeg er veldig glad i å lage hjemmelagede gaver, og jeg vet høsten blir travel i full jobb og som deltidsstudent, er det vel like godt å bare sette i gang mens jeg føler meg inspirert. I går trappet jeg derfor opp hos Sylvia på Husfliden i Porsgrunn og hamstret inn garn til flere pulsvanter... 

Ganske så tilfeldig snublet jeg over en ganske ny blogg full av tanker jeg tror mange kan kjenne seg igjen i, bloggen heter Tankegrubbel. Vi kjenner alle til at livet i blant kan fylles med utfordringer. Noen mennesker kan oppleve at det finnes for mange slike utfordringer i forhold til gleder... Jeg tror det finnes flere blant oss enn vi vet, men jeg skulle ønske vi ikke var så redde for å innrømme det.

Fortsatt god sommer! c",)

4 kommentarer:

 1. Hei. De pulsvantene var veldig fine. Hvor kan jeg finne oppskriften?

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann... Det er en lokal strikkedesinger her fra distriktet som har designet disse. Du kan henvende deg til henne på monalevina@hotmail.com eller på facebooksiden hennes som heter Levina design :)

   Slett
 2. Så fine farger på både vesten og pulsvarmerene! Vi har vist fått vestdilla begge to:-) Striper har jeg også dilla på! Snart så kommer det en stripete genser på bloggen min. God sommer til deg!

  SvarSlett