lørdag 15. desember 2012

Enda flere scoop...

Kong Vinter har ankommet Porsgrunn. Det er hvitt så langt øyet kan se, og det er i grunnen ganske trivelig. Mulig dette er noe jeg sier fordi jeg bor så sentralt at jeg kan la bilen stå og vandre dit jeg ønsker. Målet for dagen var å komme seg til byen og kjøpe julegave til den mellomstore og garn til romjulsprosjektet. Siden jeg bare strikker julegaver om dagen har jeg klare planer for hva jeg skal strikke i romjula. Nemlig Line sin herlige Septemberjakke <3

Jeg var innom en av favorittbutikkene mine, Husfliden og kjøpte garn. Fargen er mer turkis enn lyseblå, og den er veldig fin!

 
 
Etter at mammen min døde i 2002 har jeg ikke vært så glad i jul og høytider, men dette er den første julen jeg kjenner at jeg kan se fram til uten pustevansker. Hvorfor vet jeg ikke, men det føles slettes ikke dumt c",)
 
 
Et snøbilde for å vise hvordan veien hjem fra sentrum ser ut nå før det kommer regn i et par dager før kuldegradene igjen bringer med seg snø... Hm... Hvorfor tenker jeg plutselig på Bambi på glattisen..?

1 kommentar:

  1. Ønsker deg en fredelig og god jul med gode minner! Håper du koser deg med septemberjakken - den er perfekt feriestrikk! Takk for alle fine innlegg og koselige kommentarer i året som gikk!

    SvarSlett