søndag 9. desember 2012

De siste scoopene...

La meg bare si, Putti Plutti Pott var en stor hit. Vi koste oss gjennom forestillingen og har hørt på sangene i dag. Håper dette kan bli en fast juletradisjon.

 
I det siste har jeg gjort noen scoop, og hold dere fast, jeg snakker faktisk ikke om garn...

Disse søte hjertene har jeg via en annen håndarbeidsdame på Hobbyboden. Tenkte å ha for å feste på ting jeg strikker.

 
I tillegg har jeg kjøpt sånne øyne til å sy på. Jeg så på en blogg en gang i tiden at noen hadde pyntet så kult med sånne øyne på strikkeplaggene sine. Skulle bare ønske jeg husket hvor sånn at jeg kunne gått inn igjen og hentet litt inspirasjon og ideer.
 
Et eller annet insisterer på at bildet skal komme inn stående selv om bildet er tatt liggende. Jeg gir opp og viser dere øynene på høykant...
 


Det nærmer seg jul. Jeg strikker julegaver for harde livet. Jeg kom alt for seint i gang i år, men nå er det faktisk litt gøy å se hvor mye jeg rekker. Jeg har en slags konkurranse med meg selv her c",)

 

Jeg er snart ferdig med enda et par sokker. Hadde vært fint å rekke to par til og kanskje noen pulsvanter, men jeg tenker vel at det skal jammen holde hardt... I mens tenker jeg på alt jeg gleder meg til å strikke etter julegavene. Jeg har begynt å lage en liste, men den tror jeg jammen meg ikke at jeg skal publisere noe sted. Hver gang jeg gjør det dukker det opp noe annet jeg så gjerne vil prøve... I tillegg vet jeg om en og annen baby som vil dukke opp i løpet av 2013. Det blir koselig å strikke noe småtterier igjen c",)
 
Nyt resten av helgen c",)


7 kommentarer:

 1. Fine sokker, og de merkene var veldig fine.

  SvarSlett
 2. Putti plott er en fin førjulstradisjon her i huset også:-) Et år hørte eldstegutten på cd'en hver kveld helt frem til sommeren:-P

  Bra scoop du har gjort:-) Hvor fikk du tak i øynene til å sy på? Har bare sett sånne til å lime på. Forresten har vel Monstermønster pynta mange strikkeplagg med sånne. Kjempekult:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har jammen rett, Guro! Det var hos Monstermønster! Takk :) Jeg kjøpte disse på den lokale hobbybutikken her. Fram til det har jeg bare sett sånne til å lime jeg også, men nå skal jeg jammen meg prøve å pynte litt kult... Vel... Når jeg får en god ide til hva som er kul pynt da...

   Slett
 3. Takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Du bør så absolutt ta en tur til meiseland, det er en opplevelse.
  Så fine de hjertene var, kjempegod idè å sy på slike.
  Ha en fin uke videre.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min:) Nå har jeg titte i bloggen og bladd meg et stykke tilbake i arkivet. Du lager utrolig mye flott og du har en veldig koselig blogg!
  Så smart med øyne som kan syes på!

  SvarSlett
 5. Artig med litt pynt på strikkesakene. Bare vær obs på at de øynene ikke fungerer så godt i vask. Det kommer vann inni som er bortimot umulig å få ut igjen. Så jeg ville ikke ha brukt dem på ting som skal vaskes ofte.

  SvarSlett