lørdag 28. april 2012

Hel dress fra Nøstebarn...


Denne dressen syns jeg ble utrolig søt, og det er først nå jeg ordentlig har forstått hvorfor den har slått så an der ute i strikkeverdenen... Jeg syns den er så fin i fasongen, og dessuten er den veldig enkel å strikke, og ikke minst, det går radig med pinne nr 4,5.

Jeg var nok i utgangspunktet ikke så begeistret for den melerte versjonen. Det var meningen den skulle bli ensfarget blå, men så syns jeg blåfargen ble litt "hard" til å ha på hele dressen. Og siden jeg hadde akkurat passe mange nøster naturhvit så ble det en flerfarget versjon likevel. Nå som jeg er ferdig syns jeg egentlig at det var litt kult, og jeg kunne godt tenke meg farger som er litt mer skarpe. Feks turkis og petrol. Det tror jeg hadde vært kjempetøft!


Det blå garnet er babyull fra Gjesdal og det naturhvite er babyull fra Sparkjøp kjøpt på salget i januar. Knappene mener jeg å huske er fra Nøstebarn. Jeg fikk dem til bursdagen for mange år siden, og har spart dem til det perfekte plagget c",)
Jeg avslutter nå den blå måneden, og jeg skal innrømme det blir litt deilig for jeg begynner å bli litt lei. Det verste er at jeg egentlig er veldig lite blå av meg, selv om det ikke ser sånn ut siden jeg har så mye blått garn. Det er vel heller det at gutten min ikke er noe fin i de lyse pastellene som det finnes så mye av i dag, og da blir det jo blå bestandig da. For man vil jo ha litt farger på det...

På Hobbyboden er det grønn som er fargen for mai, og heldigvis gjorde jeg et scoop på pistasjfarget Lima for noen måneder siden c",)   

Endelig er det litt sol igjen her i Porsgrunn. Gleder meg til en lat helg!

4 kommentarer:

 1. Fin dress du har strikket. :)

  SvarSlett
 2. Nydelig! Jeg er også veldig glad i denne dressen og har strikket noen versjoner av den.

  SvarSlett
 3. Den ble veldig fin! Jeg er egentlig ikke så begeistra for spraglet jeg heller, men det gjorde seg virkelig.

  Ønsker deg ei fin helg.

  SvarSlett
 4. Den ble kjempefin! Jeg har også strikket noen slike, og har etterhvert utviklet min egen versjon med enkelte modifikasjoner. Det blir slik etter dress nummer 6, 7, 8 osv :)

  Jeg har laget melerte, ensfargede og stripete dresser, alle er fine på sin måte.

  Kan tenke meg at du har lyst til å strikke noe annet enn blått nå. Skal du virkelig strikke bare grønt i mai?

  Ha en fin helg videre!

  SvarSlett