torsdag 5. april 2012

Blå babyer...

Som "alle" andre stusser jeg litt over navnet på de luene her... Jeg kan ikke fatte at Sweet Baby Cap heter Djevellue på norsk... Hva skjedde i den oversettelsen liksom...?


Den til venstre er størrelse 6 måneder. Den til høyre er størrelse 2 år. Begge er laget etter denne oppskriften, en oppskrift jeg forøvrig digger c",) Siden jeg ikke lenger har magebeltet til nøstene aner jeg ikke hvilket garn jeg har brukt...

Dagens kalendergave var knallfin...


Har aldri sett dette garnet før, og jeg gleder meg til å prøve det. Tenkte å lage ankelsokker til meg selv. Må bare bli ferdig med den blå måneden først... c",)


Siden jeg er i det blå hjørnet, og først hadde funnet fram nøstemaskinen og hespetreet kunne jeg like godt ta fram de andre hespene mine med blått garn...En blå skatt bortgjemt i en skuff... Men bare fram til jeg finner ut hva jeg skal lage av det. Den blåfargen til høyre er så utrolig fin. Blir vel noe til den lille mellomstore... 


9 kommentarer:

 1. God fasong på de luene. Fine i blått også.

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har fått :o) Ubegripelig å kalle så såte luer for djevelluer. Kanskje døpe dem om ;o) Gleder meg til å følge med alt det fine du skal strikke i blått :o)

  SvarSlett
 3. Jeg strikker også slike av og til, og jeg kaller de alltid engleluer, uansett hva de heter i oppskriften ;)Ha en fin påske videre!

  SvarSlett
 4. Kjempesøte luer - til tross for navnet :)

  SvarSlett
 5. Hjallis-lue er et alternativ jeg har hørt. God påske! :)

  SvarSlett
 6. Flotte luer, jeg tror du er like glad i blått som meg :-)

  SvarSlett
 7. Du kan så spørre,for babyene blir jo bare så søte i de lune. Må være en dårlig oversetter..

  Klem fra Meta

  SvarSlett
 8. Så flotte luer. Har faktisk aldri prøvd å strikke dem selv, på tide kanskje;-) Nydelig blogg du har. Artig å følge med på den blå måneden. God påske;-)

  SvarSlett
 9. Eg har strikka ein god del slike og kallar dei for engleluer. ;) Ønskjer deg ei fortsatt fin påske.

  SvarSlett