tirsdag 6. mars 2012

Jeg har en plan...

... Tror jeg.

Da vi gikk inn i 2012 hadde jeg bestemt meg for bare å strikke av garnlageret. Sjeldent har jeg gjort en større helomvending... Jeg har latt meg friste overalt, jeg impulsshopper og planlegger prosjekter som aldri før... Problemet mitt var vel at jeg har veldig mange enkeltnøster, og dermed ikke nok til større prosjekter.

Likevel...

Jeg må jo bruke opp det jeg har... Derfor har jeg kommet på den lysende ide om at jeg i april bare skal strikke av garnlageret... Mange av enkeltnøstene er sokkegarn, men sokker er jo noe mange ønsker seg, og målet er jo å gi bort kun hjemmelagede gaver til bursdager og jul.  

Jeg skal jobbe med å beholde denne inntillingen, og jeg skal nistrikke fram til april så jeg kan rekke å strikke mest mulig av nygarnet før det er lageret sin tur c",)

5 kommentarer:

 1. Uformelt er et hobbyforum ála hobbyboden ja. Men jeg syntes Uformelt er sååå mye koseligere :)
  Og helt i tråd med innlegget ditt så har vi en garnlageralong der i år, kalt DUGG. Det er for sendt å melde seg på nå, men vi er altså flere som har masse nøster. Tips for å redusere garnlageret kan være å kjøpe en liten bok, jeg har min lille sorte, og der fører jeg inn etterhvert som jeg bruker garn og etterhvert som jeg kjøper. Så summerer jeg på slutten av hver måned og finner ut om jeg er i minus eller pluss. Det er like spennende hver gang!

  SvarSlett
 2. Det er alltid flott å ha en plan... Og det er "voksent gjort" å skifte til plan B også - når det trengs.
  Skifter planer hele tida, jeg! Og faller stadig for fristelser!!! Er det ikke artig???
  Flott Cupcake-lue, forresten!!!

  SvarSlett
 3. Rart det der, planen min var også å strikke fra lageret. Men alt jeg ville strikke var av nytt garn. Så da måtte jeg handle da

  SvarSlett
 4. Jeg er også med i DUGG på uformelt og det har vært til STOR hjelp til å få i gang reduseringen garnlageret.Utfordringen er at man blir så inspirert av alle de flotte produktene som blir lakt ut at man blir frustrert over at man ikke har TID til å strikke alt man har lyst til!!!!MEN jeg har enda klart å holde med til planen min om bare å bruke fra garnlageret!!

  SvarSlett
 5. Fint med sånne mål :) Jeg har ikke lov til å kjøpe garn annet enn til spesielle prosjekter nå, ikke impulsshoppe så mye. Målet er å få plass til garnet i den store hylla i stua, og det er faktisk veldig motiverende etter år med stadig mer garn, å se at det blir mulig å få plass til andre ting i skuffer og sånn ;)
  Nå skal jeg kose meg å titte videre i bloggen din :)

  SvarSlett