torsdag 22. mars 2012

En gammel slager...

Siden sist har jeg fullført en genser til min egen mellomstore. Den ble ikke helt som jeg hadde tenkt så jeg har lagt den bort litt. Skal vise den fram når jeg har kommet på en morsom måte å pynte den på, i håp om at pynten tar fokus fra det andre jeg ikke er fornøyd med... c",)

I mens viser jeg fram en gammel slager...Jeg elsker denne trøya! Første gangen jeg oppdaget denne var i den gamle bloggen til Fuglemamma. Hun introduserte meg for Nøstebarn sine oppskrifter og garn. Siden er det blitt strikket mange av disse trøyene.

Denne er strikket i Lanett. Det er lenge siden jeg strikket med Lanett, og jeg hadde helt glemt hvor godt jeg liker å strikke av det.

Jeg har brukt pinne nr. 4 og strikket den ca 30 cm lang. Det geniale med denne er at den strekker seg i det uendelige og kan derfor brukes lenge.  10 kommentarer:

 1. Den var fiiiin!! Ser skikkelig god ut! :)

  SvarSlett
 2. Denne var jo kjempefin. :-))
  Har sett på den en del ganger, men aldri fått med meg at den strikkes på så store pinner. Har bare regnet med at det var pinne 2.5 hele veien og slått det fra meg, men nå ble jeg litt fristet. :D
  Pulsvarmerne i forrige innlegg var også knallflotte. :-)) Prøvde en gang å få kjøpt garn og mønster til det sjalet alle strikket, men fikk aldri noen respons fra nettsiden de solgte fra så slo det fra meg, du er jo heldig som har dem i nærheten. :-))

  Ha en fin dag. :))

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kommentaren i bloggen min. Er SÅ koselig!:))

  Er så herlig med klær som kan brukes lenge. Har dessverre ikke småjenter jeg kan strikke til. De er voksne og utflytta. Og guttene er lite interessert i sånt. Lue til nød,men votter og sokker er greit. Ikke akkurat inspirerende strikking.. Men en dag,kanskje..

  Ønsker deg en herlig dag!:)

  Klem fra Meta

  SvarSlett
 4. Takk for besøk i bloggen =) Du også har en nydelig blogg med masse strikketing å bli inspirert av! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Sånne er fine å ha, forstår ikke at jeg klarte meg uten sånne da de to store jentene mine var små

  SvarSlett
 6. Finfin, rett og slett! Vest er et supert plagg til de små :)

  SvarSlett
 7. Kjempe fin! Frisk og flott farge!
  Disse er et supert plagg, og de kan brukes lenge :) - det liker vi!

  SvarSlett
 8. Denne slageren er så gammel og god at den kan nesten ikke vises fram for ofte. Nydelig i blått ;)

  SvarSlett
 9. Det enkle er ofte det beste - det samme kan nok sies om en slager som dette også! Nå fikk jeg også lyst til å strikke en sånn en!!! Deler synet ditt på Lanett.

  SvarSlett