onsdag 18. januar 2012

Tilbakekomst...

Endelig...! Det er en god stund siden bloggelysten begynte å vende tilbake. Det er mange fantastiske blogger der ute som har gitt meg inspirasjon. Jeg har sittet i tankeboksen en stund for å finne et nytt navn og kanskje en ny fancy adresse, men etter å ha kjent etter en stund valgte jeg å beholde det gamle bloggnavnet likevel. Den er jo liksom en del av min historie, og jeg håper den nå vil bli en enda større del.

Da jeg startet å blogge hadde jeg strikket for fullt et års tid. Jeg lærte egentlig å strikke av en tante da jeg var 6 år. Fra den gangen har jeg kunnet det, men jeg har ikke akkurat vært en aktiv strikker bestandig. Jeg strikket feks en lapp til et felles lappeteppe en gang på barneskolen og en halv babygenser i forming på ungdomsskolen. Der stoppet det helt til jeg begynte å jobbe i en liten og rolig butikk i nabobyen. Tvers over denne lille butikken lå det en garnbutikk. Etter en stund var jeg frelst. Jeg startet på et lappeteppe og strikket meg en genser (på pinner a la lyktestolper riktignok). Og det beste av alt: Jeg lærte meg å strikke sokker. Siden det var jeg frelst, og jeg fikk alvorlig sokkedilla. Etter et år begynte jeg på høgskolen og trengte tiden til lesing og ekstrajobbing. Strikkedillaen vendte tilbake da jeg skulle bli "tante". Siden det har den holdt seg her, og etterhvert ble bloggingen en del av den.

Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang. Det vil kanskje ta litt tid, men det er vel ofte sånn at det tar tid å skape noe som er en del av ens egen historie...

1 kommentar:

  1. Takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min. :) Masse lykke til i oppstarten av bloggen. Jeg legger meg til som følger, og gleder meg masse til å se hva for no` fint du lager. :)

    SvarSlett