fredag 27. januar 2012

En bitteliten sprekk...

Et av målene i 2012 var garnshoppestopp... Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si det går jeg... Som mange vet er det nå januarsalg hos Sparkjøp. Jeg har allerede planer for det meste av det. En kusine av meg venter en liten baby om noen måneder. Det skal bli koselig å strikke litt babytøy igjen. Tror mesteparten av dette blir babytøy som jeg skal ha liggende i gavehaugen...

Planene er som følger...
- Fuglemammas omslagsbody:
Fuglemamma er en av dem som har bidratt til at min strikkedille har vært oppadgående, og hennes gamle blogg ga meg lysten til å begynne å blogge. Hun introduserte meg for Nøstebarn sine fantastiske oppskrifter, og har laget en fantastisk omslagsbody som er med i boken "Myk Start" som er redigert av May B. Langhelle.

- Bukse med seler:
Denne buksa er også med i boken "Myk Start". Jeg er usikker på om jeg kanskje bare vil strikke bena i glattstrikk selv om den opprinnelig er strikket i ribb. Jeg ser kanskje for meg at jeg kan slippe så mye montering på slutten på denne måten siden det da vil være lettere å strikke rundt.

- Ane sin kjole til lille Suna:
Ane har en veldig koselig blogg som jeg har besøkt, og kommer til å besøke, mange ganger. Hun har laget mønsteret til en fantastisk søt kjole som jeg har lyst til å lage i det lilla garnet.  

Dette er planene for nye prosjekter. Jeg gleder meg til å sette i gang med dem. Først må jeg bare strikke ferdig en bestilling fra en kollega og et teppe jeg skal gi bort i barselgave.

7 kommentarer:

 1. Hei! takk for kommentar i bloggen min. Måtte stikke innom din også :) Så masse fint du strikker, likte veldig godt den lua med figuren fra Super mario, tror jeg må lage en sånn til sønnen min.

  SvarSlett
 2. Planer er jammen god nok grunn til å shoppe garn synes jeg ;) Blir mye fint av dette. Fuglemamma er en av mine første bloggvenner noensinne, vi startet opp omtrent samtidig i 2003/2004. Hun har laget så mye fint til ungene sine, og omslagsbodyen er en klassiker blant bloggoppskrifter. Det var koselig at den kom med i Myk Start... Ha en fin helg videre og kos deg godt med strikking :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det salgt på garn? Jeg skal kanskje ikke inn å se...
   Flotte prosjekter du har planer om med nygarnet.
   Annelive

   Slett
 3. Det er koselig med strikkeplaner. Noen ganger synes jeg det er halve gleden å legge planer, kjenne litt på garnet, leke med fargekombinasjoner og se for seg de ferdige plaggene. Veldig hyggelig å høre at jeg har inspirert deg:-)

  SvarSlett
 4. Her var det masse nytt garn, men jammen har du mange planer med det også. Har røket på kjøpestoppen min jeg også og bestilt garn fra nett. Lykke til med prosjektene! :)

  SvarSlett
 5. Synes det var en "fornuftig" garn-sprekk jeg :)
  Og spennende planer du har med det også. Lykke til med prosjektene, så gleder jeg meg til å se de ferdig.

  SvarSlett
 6. Så koselig at du vil lage kjolen "min". Gleder meg til å se! :) Kjempe fin blogg du har. Gleder meg til å titte innom igjen. :)

  SvarSlett