fredag 5. oktober 2012

Hurra for deg som fyller ditt år...

Min herlige mellomstore er invitert i storbursdag i morgen. Bursdagsbarna er to av barna fra avdelingen hans i barnehagen så han gleder seg stort. Til bursdagen vil han ha med seg både kjøpe- og hjemmelagede gaver...


Begge luene er strikket av Merino Extra Fine fra garnlageret. Dette garnet liker jeg bedre og bedre. Jeg syns det kan bli litt tungt å bruke til større pledd og plagg, men det oppleves tilnærmet kløfritt og jeg syns resultatet alltid blir jevnt og fint, og det liker vi!

Cupcakelua kan du finne oppskriften på hos dyktige Stinemor.

Monsterlua har jeg funnet oppskriften på her.

God fredag og herlig høstferie for dere som skal ha det. Det skal vi for første gang c",)

4 kommentarer:

 1. Takk for besøk og hyggelig hilsen. Minner om at oppskriften på Uglevottene ikke er kvalitetssjekket. Skal strikke dem en gang til etter min egen oppskrift. Men ser du noe som ikke ser helt riktig ut, gi meg beskjed!
  Ha en fin helg. La meg til som følger av bloggen din. Mye fint her!!!

  SvarSlett
 2. Flotte luer!
  - en søt og en tøff :)
  Det er så kjekt når ungene vil ha med hjemmelagede gaver også!

  God helg,
  klem

  SvarSlett
 3. Jeg skal også ha høstferie :) Jeg lurer på hva jeg skal fylle dagene med, ja jeg vet: et luksusproblem ;) Litt søm, litt handling til flere sømprosjekter og litt strikking (tar sjansen på å begynne på noe småtteri, må bare være flink å ta hyppige pause) blir det vel, og kakebaking til bryllupsdagen kanskje?

  Kos deg med ferie :D

  SvarSlett
 4. Herlig blogg og mye flott du tryller frem på pinnene! :) Muffinsluene er så søte og kjekt med skumle monsterluer til gutta også ^_^

  Fin mandag til deg!
  Eli Kristin

  SvarSlett