torsdag 11. oktober 2012

Høstferieuka...

Vi har så langt hatt en avslappende og rolig høstferie. Vi hadde ikke noe særlig med planer og har ikke hatt noen store utflukter, men jeg tror det var nettopp en sånn ferie vi trengte. Hjemmeferie i vår egen by som jeg ofte tenker på at vi trives veldig godt i. Vi er nok litt typiske bymennesker, ikke så ofte i skog og mark selv om den ligger like i nærheten. Derimot går vi ofte ned til sentrum. Den mellomstore liker å se på fossene, skulturene og ikke minst, den store lekeplassen.

Det blir litt hekling også. Jeg holder på å feste tråder på et teppe og prøver meg fram på farger til nye lapper.

Av en eller annen grunn er jeg uten internettforbindelse i dag. Måtte derfor skrive dette via blogger- appen på mobilen. Aner ikke hvordan bildene plasserer seg eller noenting så jeg er litt spent c",)

Glad torsdag!

8 kommentarer:

 1. Ser hærlig ut for en liten krabat å vasse i høstblader. Forøvrig nydelig mariussett. Kos deg videre i høsten, det gjør jeg:)

  SvarSlett
 2. Byferie er godt det, var ofte turist i Osla da eldsta var lita. Masse å oppleve der, selv om man bor der. Dagskort er en fin ting. Lekker den lappen du ahr hekla, blir spennende å se når teppet er ferdig. Nydelig gutt du har.

  SvarSlett
 3. Så herlige høstbilder! Kos dere med høstferien!

  Dinosaurknappene har jeg kjøpt på etsy, ser hun har bare ekstra store nå men også at hun lager custom made så om interessen i huset er stor så... ;) Hun har masse fine knapper, fikk lyst på mer nå da jeg tittet igjennom!

  http://www.etsy.com/listing/103350229/extra-large-dinosaur-handmade-buttons

  SvarSlett
 4. Flotte høstbilder med herlig gutt i flott Marius sett. :)

  SvarSlett
 5. Høres ut som en flott høstferie: :)

  Herlige bilder og fin gutt i Marius-sett. Kos dere videre!

  SvarSlett
 6. Deilig å kose seg litt i høstferien og nydelig marius-sett og gutt. :)

  SvarSlett
 7. Stilig lapp og søt liten kar i mariussett :)

  SvarSlett
 8. Så godt han kledde marius settet :) Artig lapp!

  SvarSlett