lørdag 25. august 2012

Oi, se...

... Litt framgang...

 
 
Jeg skal snart skille forstykket og bakstykket så det har skjedd litt siden i går c",) Jeg syns ikke resultatet blir så jevnt som jeg ønsker, noe jeg kan huske fra tidligere jeg har strikket med babyull fra Dale. Håper det blir jevnere når jeg har skylt opp og kanskje dampet litt.

Jeg har ikke vært så flink til å sitte på verandaen i sommer, noe som egentlig er en av mine favoritting å gjøre. Jeg er heldig som har solen helt fra tidlig på ettermiddagen og til den går ned på kvelden. I fjor satt jeg der hele kvelden lang med pc, tekopp og strikketøy. I år har det nesten ikke forekommet i hele tatt. Så da jeg endelig sto opp i dag og begynte å virke, trakk jeg med meg strikketøy og tekoppen ut på verandaen. Med en god lydbok på øret satt jeg i gang med strikkingen. Det var akkurat så deilig som jeg husket, i et par timer, men så kom jeg på hvorfor jeg ikke har brukt verandaen så mye... Med tykk strikket jakke, pledd over bena og med stadig økende vind er liksom ikke verandastrikkingen det samme...

Dette får meg til å mimre om forrige helg da den mellomstore og jeg var i parken og lekte... Mens den mellomstore lekte satt jeg på en benk, midt i parken under et digert tre og koste meg.

 
 

Den fine drikkefontena i byen er så fristende at vi bare må stoppe for en drikkepause uansett om det er varmt eller ikke... Jeg mistenker faktisk at vi stopper der uansett som vi er tørste eller ikke... c",)

8 kommentarer:

 1. Se her går det framover, ja! du er god - syns selv det er fryktelig kjedelig å strikke bukser så de blir ofte liggende lenge, selv om det er skjønne plagg til høsten!
  God helg!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hilsen på bloggen min, det setter jeg stor pris på! Å, så mye fint du har strikket, den vesten "lille frø" var veldig fin, må se om jeg får tak i mønsteret! Happy Knitting!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for superhyggelig hilsen i bloggen min :)
  Og du, alt blir veldig mye bedre etter en vaske og strekk/press... Det er mitt motto :)
  Nydelig teppe du holder på med!

  Ha en fin dag, og snart er det helg igjen!! Klem fra meg.

  PS: Anbefaler deg å fjerne det "ordrebekreftelse-greiene". Jeg sliter med å klare å lese kodene, og hopper ofte over å kommentere i blogger som har dette. Det tar jo en evighet å bevise at jeg ikke er en robot.... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har prøvd å fjerne den nå, men er usikker på om jeg fikk det til... Håper det!

   Slett
 4. Så koselig kommentar jeg fikk, den varmet!!! Tusen tusen takk!!!

  SvarSlett
 5. Du lager så mye nydelig :)
  Og kjempekoselig at du deler noen av hverdagens små øyeblikk :)

  SvarSlett
 6. Verandakos liker vi. Jeg har sol på morgenen, og fra april nytes morgentimen i helgene på verandaen. Pledd, jakke og hue er pålagt i begynnelsen, men når sommeren nærmer seg kan man være heldig å slippe pleddet ;) Nå flytter vi snart i ny leilighet, da er det ettermiddagssol som blir tingen. Gleder meg til kvelder på verandaen, men telys, pledd og kanskje litt strikking :)

  Ha en super helg! :D

  SvarSlett
 7. Vask og damping gjør susen :) Det blir nok ei herlig snuppebukse!!!

  SvarSlett