fredag 4. mai 2012

Uff og huff...

Jeg har gått på en smell igjen... En garnsmell rett og slett... Jeg er som en garnoholiker. Jeg shopper og shopper, og har en leilighet hvor det vrimler av garn uansett hvor en snur og vender seg.

Jeg unnet meg også nye sko. Som "alle andre" har jeg kjøpt meg sko fra Toms.

Så da jeg kom hjem da, og satt her med litt dårlig samvittighet, så ramlet det inn en ide.

Temaet for mai er (jule-)gaver! Garnet må da brukes til noe fornuftig. Alt jeg strikker er fornuftig, men ofte strikker jeg babytøy som blir liggende og vente på en mottaker. Nå er målet å strikke med spesifikke mottakere i tankene.

Her er noe av garnet jeg håper å bruke (jeg lover ikke jeg skal rekke å strikke opp alt)...


Jeg har begynt på et par sokker allerede...


Hvis dere venter på den fine pistasjfargede kragejakken så må dere vente litt til. Jeg måtte rekke den opp. Da jeg begynte på nytt skjønte jeg at jeg ikke hadde nok garn. Håper å få strikket den ferdig og vist den fram i løpet av måneden den også... Og jeg skal vise fram det nye garnet jeg har kjøpt meg, men som ferdige produkter...

Ha en fin helg!

PS. Skoen er fine da... c",)
8 kommentarer:

 1. Det var en lur ide!
  Tror jeg også må tenke sånn frem til jul. Hjemmelaget gaver fra lager.
  Har shoppet alt for mye.

  SvarSlett
 2. Jeg har også vært på garnshopping i dag. Ikke de store mengdene, og farger og garn som er grei å ha.

  Jakka passer jo for så vidt, men det hadde ikke gjort noe om den var hakket større. Men hodet fungerer visst heldigvis ganske greit.. ;)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Fine sko, ja! Og hjemmestrikkede julegaver er jo koselige å lage, og koselige å få.

  SvarSlett
 4. God fredag;-)
  Tøffe sko! Sko er alltid bra, jeg elsker sko hehe. Og julegaver er jo en kjempeide! Det Fabel garnet er vidunderlig å strikke sokker av, de tåler mye bruk og mange omganger i maskinen. Her i huset har de overlevd x-antall skogsturer OG vask av gubben (han driver til og med og tørketromler dem når han tror jeg ikke ser på)

  SvarSlett
 5. Du er god om du klarer å holde fokuset på julegaver i mai, hihi :D synd med kragejakken da, håper du får tak i nok garn!

  Toms er bare beste skoene ever!! :))

  SvarSlett
 6. Jeg tror jeg må gå med hørselsvern å i mai, for det smeller stadig vekk:-)
  Jeg mener at man må ha et lager av en viss størrelse for å være kreativ.

  SvarSlett
 7. Garnsmeller er da de beste smeller som fins !!! Det synes i alle fall jeg :) Så flink du er som begynner med julegaver allrede !! Tror jeg utsetter mine litt jeg...... Masse fint å se i bloggen din. Ha en super uke :)

  SvarSlett
 8. Så fine sko du har kjøpt. Jeg har kjøpt 3 par i dat siste - kremt - men de var på salg og jeg deler dem med Sophia, som nå har like store føtter som meg!!
  Så morro at du også har bodd i Kragerø, for det har jeg også. Bodde der hos bestemoren min, da jeg gikk på skole der. Heldigvis kjente jeg mange folk der fra før, siden jeg alltid har vært mye i Kragerø(moren min er jo derfra) og så jobbet jeg en stund på "Lille Kragerø", den brune puben, du vet, og da hadde jeg leilighet på Ringveien.
  Lurt å strikke opp garnet. Det gjør jeg også, men jeg er veldig flink til å kjøpe nytt også.......kremt!!
  Ha en fin dag.

  SvarSlett