lørdag 13. oktober 2012

Pluviôse...

 
For noen geniale pulsvanter! Så enkle, men så fine. Jeg strikket mine i dobbel lerke. Oppskriften finner du HER.
 
Disse er tiltenkt ei venninne som klør av alt som er. Hun ønsker seg ofte hjemmestrikkede ting til jul og bursdager så i blant må jeg gi henne garnnøster hun kan kose på for å se om de passerer i kløtesten. Lerke er et av garnnøstene som har fått passere.
 
I går var vår siste dag i høstferien. For ikke å være bymennesker hele uka tok vi en tur til Reveskogen rett ved siden av oss. På veien dit er det så mye rart å finne. Blant annet fant vi en kjempefuru med veldig lange nåler og enorme kongler. Den mellomstore fant straks ut at nålene er perfekte til å koste med.
 
 
 
I skogen finnes det til og med tog med plass til ekstra mange passasjerer.
 
 
Men endelig... Reven c",)
 

 
Vi var ute hele dagen i går i et strålende høstvær. I dag er det litt mer grått, og den mellomstore har spurt om vi ikke bare kan ha en lekedag inne. Han har rigget seg til med alle tingene han ville bruke i løpet av dagen, og det samme har jeg...
 
 
Glad lørdag! <3
 


torsdag 11. oktober 2012

Høstferieuka...

Vi har så langt hatt en avslappende og rolig høstferie. Vi hadde ikke noe særlig med planer og har ikke hatt noen store utflukter, men jeg tror det var nettopp en sånn ferie vi trengte. Hjemmeferie i vår egen by som jeg ofte tenker på at vi trives veldig godt i. Vi er nok litt typiske bymennesker, ikke så ofte i skog og mark selv om den ligger like i nærheten. Derimot går vi ofte ned til sentrum. Den mellomstore liker å se på fossene, skulturene og ikke minst, den store lekeplassen.

Det blir litt hekling også. Jeg holder på å feste tråder på et teppe og prøver meg fram på farger til nye lapper.

Av en eller annen grunn er jeg uten internettforbindelse i dag. Måtte derfor skrive dette via blogger- appen på mobilen. Aner ikke hvordan bildene plasserer seg eller noenting så jeg er litt spent c",)

Glad torsdag!

fredag 5. oktober 2012

Hurra for deg som fyller ditt år...

Min herlige mellomstore er invitert i storbursdag i morgen. Bursdagsbarna er to av barna fra avdelingen hans i barnehagen så han gleder seg stort. Til bursdagen vil han ha med seg både kjøpe- og hjemmelagede gaver...


Begge luene er strikket av Merino Extra Fine fra garnlageret. Dette garnet liker jeg bedre og bedre. Jeg syns det kan bli litt tungt å bruke til større pledd og plagg, men det oppleves tilnærmet kløfritt og jeg syns resultatet alltid blir jevnt og fint, og det liker vi!

Cupcakelua kan du finne oppskriften på hos dyktige Stinemor.

Monsterlua har jeg funnet oppskriften på her.

God fredag og herlig høstferie for dere som skal ha det. Det skal vi for første gang c",)